Άρθρα, Θέματα Γάμου και Βάπτισης, Εκκλησία και Κέντρου Διασκέδασης

Ραντεβού για πρόβα νυφικού

Κλείστε το ραντεβού σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το νυφικό που σας ταιριάζει!

Ονοματεπώνυμο *
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας.
Τηλέφωνο *
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Email *
Συμπληρώστε το email σας. Το email σας δεν είναι αποδεκτό.
Σημειώσεις
 Ψάχνετε τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα για τον γάμο σας;  Part Ι

Το Litsa Center με μεγάλη χαρά είναι σε θέση να δώσει ολές τις απαραίτητες συμβούλες ώστε να βοηθήσει τα υποψήφια ζευγάρια να εξοικονομήσουν χρήματα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου τους. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε όλες τις οικονομίες σας για να έχετε ένα υπέροχο γάμο. Εμείς, μπορούμε να το αποδείξουμε! Απλά διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές και θα καταλάβετε.

περισσότερα
 Ψάχνετε τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα για τον γάμο σας;  Part ΙΙ

Ο καλύτερος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μειώσετε τα έξοδα του γάμου σας είναι να περιορίσετε τη λίστα των καλεσμένων σας. Όσο μικρότερη είναι η λίστα των καλεσμένων σας, τόσο λιγότερο θα χρειαστεί να δαπανήσετε συνολικά. Το γνωρίζω ότι η κουλτούρα μας και οι παραδόσεις μας, μας παρασύρουν σε μεγάλους γάμους, αλλά πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να οργανώνουμε μικρότερους γάμους και σύμφωνα με το budget μας.

περισσότερα
 Συμμετοχή στο Wedding Seminar Show By Σχολές Gala

Με μεγάλη μας χαρά πήραμε μέρος στο Wedding Seminar Show By Σχολές Gala που πραγματοποιηθήκε στο Lucy Hotel στην παραλία Χαλκίδας. Τα νυφικά που φορέθηκαν ήταν αποκλειστικά από το καταστημά μας και από όλες τις collection μας.

περισσότερα
 To LITSA CENTER στη BRIDAL FASHION WEEK 2019

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το LITSA CENTER πιστό στο ραντεβού του, παρακολούθησε το BRIDAL FASHION WEEK 2019 το οποίο έλαβε μέρος στο Ζάππειο. Έχοντας σαν οδηγό την αφοσίωση μας στους πελάτες μας, ενημερωθήκαμε για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του νυφικού, συναντηθήκαμε με κορυφαίους σχεδιαστές και επιλέξαμε τις πιο ξεχωριστές δημιουργίες για εσάς.

περισσότερα
 Διαδικασίες γάμου

Για να εκδοθεί άδεια για το γάμο
Όλες οι διαδικασίες για την άδεια γάμου θα πρέπει να γίνονται το πολύ 6 μήνες πριν την ημερομηνία που ορίσατε για το γάμο, γιατί όλα τα πιστοποιητικά που εκδίδονται έχουν διάρκεια επίσημης χρήσης 6 μηνών.

περισσότερα
 Λουλούδια γάμου

Η Εκκλησία το σημείο της τέλεσης του μυστηρίου, τόπος ιερός, το σημείο της ένωσης του ζευγαριού με τα λόγια του παππά. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στο στολισμό του ιερού αυτού χώρου.

περισσότερα
 Η κατάλληλη στιγμή για να ψάξω νυφικά

Πολλές υποψήφιες Νύφες αγχώνονται και αρχίζουν να ψάχνουν για νυφικά από πολύ νωρίς. Αυτό δεν είναι πάντα καλό γιατί απογοητεύονται, κουράζονται, αγχώνονται και τελικά μπερδεύονται.
Ένα σωστό timing για έρευνα θα λέγαμε ότι είναι περίπου 3-5 μήνες πριν τον γάμο σας.

περισσότερα
 Μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης

Πολλά ζευγάρια που έχουν ήδη αποκτήσει παιδί και θέλουν να το βαπτίσουν και παράλληλα να τελέσουν και γάμο, αποφασίζουν, κυρίως για λόγους εξοικονόμησης χρημάτων, να γίνουν την ίδια μέρα τα δύο Μυστήρια. Έτσι, μπορούν να προσφέρουν μία μπομπονιέρα, η οποία θα συνδυάζει και τα δύο ευτυχή γεγονότα.

περισσότερα
 Παρανυφάκια. Οι μικροί μας πρωταγωνιστές!!!

Παρανυφάκια! Το πόσο μεγάλη χαρά μπορείτε να δώσετε την ημέρα του γάμου σας σε αυτούς τους μικρούς πρωταγωνιστές, δεν το φαντάζεστε... Ζούνε κι αυτά την δική τους στιγμή, νιώθουν το παραμύθι τους να γίνεται πραγματικότητα. Στέκονται δίπλα στην πριγκίπισσα του δικού τους παραμυθιού, την νύφη, και απογειώνουν την στιγμή με τον τρόπο τους...

περισσότερα
 Οι βέρες του γάμου

Η τελειότητα του κύκλου και η αφθαρσία και αντοχή του χρυσού είναι ιδιότητες ζηλευτές, επιθυμητές όχι μόνον για κάποιο κόσμημα αλλά και για έναν γάμο. Για αυτόν τον λόγο, οι βέρες του γάμου θεωρούνται το απόλυτο σύμβολο της ένωσης των μελλόνυμφων και η επιλογή τους είναι από τις σημαντικότερες και ωραιότερες αναζητήσεις για το ζευγάρι.

περισσότερα
 Βρέχει; Οι 8 βασικές κινήσεις που θα προστατέψουν την επιτυχία του γάμου σας.

Έχετε οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια, στείλατε τις προσκλήσεις, έτοιμες οι μπομπονιέρες, τα παρανυφάκια έμαθαν τον ρόλο τους, το νυφικό είναι υπέροχο, τα του στολισμού ναού και δεξίωσης τακτοποιημένα, ο γαμπρός θα είναι κούκλος όπως κι εσείς κι ο κουμπάρος δεν θα ξεχάσει να πάρει τις βέρες μαζί του! O καιρός όμως; Συνεννοηθήκατε; Ο καιρός είναι άστατος και είναι κρίμα μια βροχή να βάλει νερά στη στράτα σας!

περισσότερα
 Προσκλητήρια Γάμου

Αυτός ο φάκελος, όσο ασήμαντος κι αν φαίνεται, για κάποιους έχει μεγάλη συναισθηματική αξία γιατί πάνω του έχουν αποτυπωθεί συγκινήσεις και χαρές μιας σημαντικής ημέρας. Αποτελεί το μέσο ενημέρωσης ώστε να έχετε κοντά σας την ημέρα του γάμου σας, συγγενείς και φίλους που θα χαρούν με την χαρά σας.

περισσότερα
 Το necessaire της νύφης

Συγκίνηση, ζέστη, ιδρώτας, φιλιά από τους πάντες, όσο τέλειο κι αν είναι το νυφικό μακιγιάζ, ένα φρεσκάρισμα είναι απαραίτητο. Έτσι, η μέλλουσα νύφη καλό είναι να έχει δίπλα της την μακιγιέρ της, ή ακόμα και να εμπιστευτεί κάποια συγγενή ή φίλη, που θα κρατά το νεσεσέρ με τα απαραίτητα.

περισσότερα
 Όλα τα μυστικά για να οργανώσετε μια πετυχημένη βάπτιση

Η βάπτιση σηματοδοτεί την εισαγωγή του πιστού στο σώμα της εκκλησίας. Είναι το μυστήριο που απαλλάσσει τον άνθρωπο από το προπατορικό αμάρτημα. Είναι μία από τις πιο σημαντικές στιγμές του παιδιού σας. Πρόκειται για μια στιγμή που θα σας γεμίσει χαρά και ενθουσιασμό Μια στιγμή που θα σας αφήσει γλυκές και τρυφερές αναμνήσεις.

περισσότερα
 Wedding Seminar Show By Σχολές Gala

Στις 5 Μαΐου θα έχουμε την χαρά να συμμετάσχουμε στο Wedding Seminar Show By Σχολές Gala που θα πραγματοποιηθεί στο Lucy Hotel στην παραλία Χαλκίδας. Τα νυφικά που θα φορεθούν θα είναι αποκλειστικά από το κατάστημά μας.

περισσότερα

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.