Βρέχει; Οι 8 κινήσεις που θα προστατέψουν την επιτυχία του γάμου σας

Ραντεβού για πρόβα νυφικού

Κλείστε το ραντεβού σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το νυφικό που σας ταιριάζει!

Ονοματεπώνυμο *
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας.
Τηλέφωνο *
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Email *
Συμπληρώστε το email σας. Το email σας δεν είναι αποδεκτό.
Σημειώσεις
 Βρέχει; Οι 8 βασικές κινήσεις που θα προστατέψουν την επιτυχία του γάμου σας.

Έχετε οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια, στείλατε τις προσκλήσεις, έτοιμες οι μπομπονιέρες, τα παρανυφάκια έμαθαν τον ρόλο τους, το νυφικό είναι υπέροχο, τα του στολισμού ναού και δεξίωσης τακτοποιημένα, ο γαμπρός θα είναι κούκλος όπως κι εσείς κι ο κουμπάρος δεν θα ξεχάσει να πάρει τις βέρες μαζί του! O καιρός όμως; Συνεννοηθήκατε; Ο καιρός είναι άστατος και είναι κρίμα μια βροχή να βάλει νερά στη στράτα σας!

Μην αγχώνεστε, εκείνο που χρειάζεστε είναι ένα καλά μελετημένο σχέδιο και σωστή προετοιμασία.

Ζητήστε μακιγιάζ αδιάβροχο και η κομμώτρια ας φροντίσει για σταθερή νυφική κόμμωση. Εάν είναι δυνατόν, αποφύγετε τα ίσια μαλλιά, καθώς η υγρασία θα τα φριζάρει όση λακ και αν χρησιμοποιήσετε. Ένα πέπλο, αφαιρούμενο ή όχι, είναι κι αυτό προστατευτικό του νυφικού χτενίσματος.

Αν το νυφικό σας έχει μακριά ουρά, επιστρατεύστε 2-3 φίλες εφοδιασμένες με ασορτί ομπρέλες για να την σηκώσουν (θαυμάσια εικόνα για special φωτογραφία!).

Αν το όχημα που θα σας μεταφέρει, σας αφήσει όσο πιο κοντά στο ναό είναι δυνατόν, ακόμα καλύτερα. Σε περίπτωση που το νυφικό αυτοκίνητο είναι κάμπριο, φροντίστε να έχετε εναλλακτική επιλογή αυτοκινήτου.

Ένα στέγαστρο ή μια τέντα μέχρι την είσοδο της εκκλησίας, ειδικά αν ο χώρος του ναού είναι μικρός, θα προφυλάξει τους προσκεκλημένους σας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να τοποθετηθούν κάποια καλάθια με ομπρέλες δίπλα στην είσοδο του ναού, ενώ μία φίλη σας μπορεί να προσφέρει χαρτομάντιλα ή μικρές πετσέτες.

Μιλήστε με τον ανθοπώλη, ώστε να μεταφερθούν οι ανθοδιακοσμήσεις εντός εκκλησίας γρήγορα κι οργανωμένα, χωρίς να χαλάσουν.

Μιλήστε με τον φωτογράφο. Η βροχή μπορεί να είναι η ευκαιρία για υπέροχες λήψεις και εξαιρετικά ρομαντικές, καλλιτεχνικές φωτογραφίες!

Αν η γαμήλια δεξίωσή σας πρόκειται να γίνει σε ανοιχτό χώρο, μάθετε εγκαίρως από το δελτίο καιρού για την πιθανότητα βροχής. Έτσι, θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ( π.χ τέντες), ώστε να μη χαλάσει το πάρτυ σας. Αν υπάρχει κλειστή αίθουσα στον χώρο, καλό είναι εκ των προτέρων να έχετε εξασφαλίσει την χρήση της σε περίπτωση βροχής, καθώς η έκτακτη παροχή της κοστίζει.

Απολαύστε τη βροχή, απολαύστε το γάμο σας!

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.