Η κατάλληλη στιγμή για να ψάξω νυφικά

Ραντεβού για πρόβα νυφικού

Κλείστε το ραντεβού σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το νυφικό που σας ταιριάζει!

Ονοματεπώνυμο *
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας.
Τηλέφωνο *
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Email *
Συμπληρώστε το email σας. Το email σας δεν είναι αποδεκτό.
Σημειώσεις
 Η κατάλληλη στιγμή για να ψάξω νυφικά

Πολλές υποψήφιες Νύφες αγχώνονται και αρχίζουν να ψάχνουν για νυφικά από πολύ νωρίς. Αυτό δεν είναι πάντα καλό γιατί απογοητεύονται, κουράζονται, αγχώνονται και τελικά μπερδεύονται.
Ένα σωστό timing  για έρευνα θα λέγαμε ότι είναι περίπου 3-5 μήνες πριν τον γάμο σας.

Πόσους οίκους με νυφικά πρέπει να επισκεφτώ;
Η προσωπική μας άποψη είναι ότι πρώτον πρέπει να κάνετε την έρευνα σας όσον αφορά το στυλ ,τις εταιρίες και τα είδη των νυφικών τα οποία θα θέλατε να δοκιμάσετε και στην συνέχεια, αφού έχετε «στοχοποιήσει» τα ανάλογα οίκους κλείστε το ραντεβού σας. Επιλέξτε το πολύ 4-5 οίκους που θα πρέπει να επισκεφτείτε.Κλείστε τα ραντεβού σας έγκαιρα.

Να βγάζω φωτογραφίες τα Νυφικά που δειγματίζομαι στα καταστήματα;
Πολλοί οίκοι με Νυφικά απαγορεύουν ούτως ή άλλως την φωτογράφηση στα Νυφικά τους. Θα σας συμβουλεύαμε και εμείς να μην το κάνετε. Ο λόγος είναι ότι για να απεικονίσετε με ακρίβεια αυτό που βλέπετε στον καθρέπτη θα πρέπει να είστε επαγγελματίας φωτογράφος και συγχρόνως να έχετε μαζί σας επαγγελματική φωτογραφική μηχανή. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τα βγάλετε λάθος συμπεράσματα βλέποντας τις φωτογραφίες μόνοι σας στο σπίτι.

Να έχω πολλούς συνοδούς μαζί μου όταν δοκιμάζω νυφικά;
Η άποψη μας είναι ότι αυτό εγκυμονεί κινδύνους για εσάς. Οι διαφορετικές απόψεις θα σας μπερδέψουν και θα σας εκνευρίσουν στο τέλος. Επιλέξτε ποια γνώμη φιλικού ή συγγενικού προσώπου εμπιστεύεστε καλύτερα και ο οποίος μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά αλλά συγχρόνως να έχει χρόνο να σας συνοδεύσει σε όλα τα ραντεβού σας. Θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο εκάστοτε συνοδός θα πρέπει να κρίνει αντικειμενικά και σύμφωνα με το δικό σας σωματότυπο και την δική σας προσωπικότητα το κατάλληλο νυφικό για εσάς και όχι βάση δικών του προσωπικών κριτηρίων.

Πόσες πρόβες Νυφικού χρειάζονται;
Οι πρόβες στα Νυφικά θα πρέπει να ξεκινήσουν περίπου 15 μέρες πριν το γάμο ώστε η μεταποίηση ή η διόρθωση να γίνει στα σωστά δεδομένα είτε έχετε χάσει είτε έχετε πάρει κιλά. Συνήθως χρειάζονται 2 πρόβες με τη μοδίστρα. Σε σπάνιες περιπτώσεις μία ή τρεις αν συντρέχουν λόγοι.

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.