Ραντεβού για πρόβα νυφικού

Κλείστε το ραντεβού σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το νυφικό που σας ταιριάζει!

Ονοματεπώνυμο *
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας.
Τηλέφωνο *
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Email *
Συμπληρώστε το email σας. Το email σας δεν είναι αποδεκτό.
Σημειώσεις
 Κανόνες και Ωράριο Επαναλειτουργίας Καταστημάτων

Παράγοντες του εμπορίου εκτιμούν ότι κατά το δίμηνο lockdown και δεδομένης της μετάβασης σε μια νέα θερμότερη εποχή, «έχουν γεννηθεί ανάγκες», που θα φέρουν καταναλωτές στα καταστήματα. Εκτιμάται δε ότι το συνολικό άνοιγμα της αγοράς θα φέρει περισσότερους «παραδοσιακούς» καταναλωτές στην αγορά, καθώς αποτελούν την κατηγορία εκείνων που θέλουν να έχουν φυσική εμπειρία αγορών.

«Αμηχανία» επικρατεί κυρίως για την αγορά ένδυσης και υπόδησης, όπου η διαδικασία αγορών θα απαιτεί περιορισμούς στη δοκιμή προϊόντων. Ωστόσο, και εδώ το λιανεμπόριο εκτιμά ότι θα βρεθούν λύσεις. Μάλιστα αρκετοί εκτιμούν ότι θα αντιστραφεί η σχέση «ψάχνω online-ψωνίζω offline», καθώς ενδέχεται οι καταναλωτές να δοκιμάζουν ρούχα και παπούτσια, αλλά να αποφασίζουν να τα προμηθευτούν online.

 

Κανόνες λειτουργίας

Για τις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων (εργαζόμενοι και πελάτες) εντός του κυρίως χώρου υπολογίζεται ως εξής:

Για τα καταστήματα επιφάνειας κυρίως χώρου

 • Έως 20τμ: 4 άτομα
 • Από 20-100 τμ: 4 άτομα + 1 άτομο ανά 10τμ
 • Άνω των 100τμ: 12 άτομα + 1 άτομο ανά 15τμ

Επίσης, σε περίπτωση που το εμβαδόν του καταστήματος υπερβαίνει τα 300τμ και αναπτύσσεται σε περισσότερα του ενός επιπέδου ισχύει και το κριτήριο επιπέδων, δηλαδή επιτρέπεται εως 1 άτομο ανά 10τμ ανά όροφο.

Ώρες λειτουργίας και αποστάσεις

Η ώρα έναρξης λειτουργίας των καταστημάτων ορίζεται η 10πμ, εξαιρουμένων των καταστημάτων πώλησης χρωμάτων και λοιπών βιομηχανικών ειδών που επιτρέπεται η λειτουργία τους από τις 7:00 πμ.

 • Ισχύει η υποχρεωτική απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ ατόμων.
 • Υφίσταται ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας προστασίας από το προσωπικό και τους πελάτες.
 • Και συνιστάται η μη χρήση ανελκυστήρων. Σε περίπτωση ανάγκης χρήσης, το επιτρεπόμενο όριο πληρότητας είναι το 40%. Αν υπάρχουν κυλιόμενες σκάλες, επιτρέπεται η χρήση του ανελκυστήρα μόνο σε Ατομα με αναπηρία, ηλικιωμένους και για την τροφοδοσία του καταστήματος.
 • Πώς θα εξυπηρετούν τα καταστήματα

  Kατά την είσοδο των πελατών στο κατάστημα θα υποδεικνύεται το σημείο όπου θα υπάρχουν αντισηπτικά, μάσκες κι γάντια. Τα ρούχα που δοκιμάζονται, θα καθαρίζονται με ένα πανάκι και στη συνέχεια με ατμοκαθαριστή, ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά την επόμενη μέρα.

  Kαθότι η αυξημένη θερμοκρασία δεν καταστρέφει τον ιό, τα ρούχα θα πρέπει πρώτα να υφίστανται μια ελαφριά ύγρανση προκειμένου στην συνέχεια να ατμιστούν. Παράλληλα, στα καταστήματα θα υπάρχει σημείο όπου θα συγκεντρώνονται τα χαρτικά που μπορεί να είναι  μολυσμένα, ενώ στις πόρτες των καταστημάτων θα είναι αναρτημένες οι οδηγίες και οι κανόνες αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

                                                                                                                                                                                                Πηγή : https://www.in.gr/

        Το www.litsacenter.gr έχοντας εναρμονιστεί πλήρως με τους κανονισμούς και έχοντας σαν πρώτον μέλημα την ασφάλεια των πελατών του , σας περιμένει να απολαύσετε τις καινούργιες μας Bridal Collections 2020 και τα υπόλοιπα είδη Γάμου και Βάπτισης. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας επικοινωνίστε μαζί μας στο 2221052252 ή στείλτε μας email στο info@litsacenter.gr για να κλείσουμε ραντεβού. Τέλος, μπορείτε να επισκεφτείτε και το eshop μας www.happy-moment.gr για διαδικτυακές αγορές.

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.