Μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης

Ραντεβού για πρόβα νυφικού

Κλείστε το ραντεβού σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το νυφικό που σας ταιριάζει!

Ονοματεπώνυμο *
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας.
Τηλέφωνο *
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Email *
Συμπληρώστε το email σας. Το email σας δεν είναι αποδεκτό.
Σημειώσεις
 Μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης

Πολλά ζευγάρια που έχουν ήδη αποκτήσει παιδί και θέλουν να το βαπτίσουν και παράλληλα να τελέσουν και γάμο, αποφασίζουν, κυρίως για λόγους εξοικονόμησης χρημάτων, να γίνουν την ίδια μέρα τα δύο Μυστήρια. Έτσι, μπορούν να προσφέρουν μία μπομπονιέρα, η οποία θα συνδυάζει και τα δύο ευτυχή γεγονότα.

Η μπομπονιέρα για τέτοιου τύπου περίσταση πρέπει να συνδυάζει τα θέματα γάμου και βάπτισης ταυτόχρονα.

Ποικιλία, για τέτοιες περιστάσεις, υπάρχει μεγάλη στην αγορά. Οπότε το ζευγάρι ανάλογα με το είδος του γάμου που θα επιλέξει να κάνει και τις προτιμήσεις του για το στυλ της βάπτισης, μπορεί να διαλέξει την πιο κατάλληλη μέσα από δεκάδες προτάσεις και σχέδια.

Το κόστος ρυθμίζεται ανάλογα με τα υλικά κατασκευής της μπομπονιέρας, την ποσότητα που θα παραγγελθεί, τις ιδιαίτερες διακοσμήσεις που πιθανά να ζητηθούν

Μία ωραία ιδέα για μπομπονιέρα γάμου και βάφτισης μαζί είναι επίσης η μπομπονιέρα-πουγκί από ύφασμα, με κουφέτα στο χρώμα του φύλλου του παιδιού.

Γενικά, αν θέλετε να ξεφύγετε από το ροζ ή το γαλάζιο της βάπτισης υπάρχουν πάμπολλες ιδέες, όπως χειροποίητες μπομπονιέρες σε απαλά χρώματα ή από λευκή γάζα, στις οποίες είναι δεμένο με μεταξωτή κορδέλα ή κορδόνι ένα μικρό μπομπονιεράκι!

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.