Οι βέρες των μελλόνυμφων ως απόλυτο σύμβολο της ένωσης

Ραντεβού για πρόβα νυφικού

Κλείστε το ραντεβού σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το νυφικό που σας ταιριάζει!

Ονοματεπώνυμο *
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας.
Τηλέφωνο *
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Email *
Συμπληρώστε το email σας. Το email σας δεν είναι αποδεκτό.
Σημειώσεις
 Οι βέρες του γάμου

Η τελειότητα του κύκλου και η αφθαρσία και αντοχή του χρυσού είναι ιδιότητες ζηλευτές, επιθυμητές όχι μόνον για κάποιο κόσμημα αλλά και για έναν γάμο. Για αυτόν τον λόγο, οι βέρες του γάμου θεωρούνται το απόλυτο σύμβολο της ένωσης των μελλόνυμφων και η επιλογή τους είναι από τις σημαντικότερες και ωραιότερες αναζητήσεις για το ζευγάρι.

Εδώ και αρκετά χρόνια, οι βέρες γάμου δεν είναι πλέον τα κλασικά δαχτυλίδια από χρυσό, που έφεραν στο εσωτερικό τους χαραγμένα τα αρχικά των ονομάτων του ζευγαριού και την ημερομηνία του γάμου.

Φυσικά, υπάρχουν και αυτές, η μόδα όμως έχει καθιερώσει διάφορα μέταλλα σαν υλικά κατασκευής αλλά και σχέδια.

Έτσι, συναντάμε δίχρωμες ή και τρίχρωμες βέρες, γαμήλια δαχτυλίδια με πανέμορφα σκαλιστά άνθη , με πολύτιμους λίθους, με περιπλεγμένες καρδιές, με ανάγλυφα σχέδια, με σμάλτο, με πρωτότυπες εγκοπές.

Όσο για τα μέταλλα, ο χρυσός, ο ροζ χρυσός, η πλατίνα, το ασήμι είναι πρώτα στις προτιμήσεις.

Ανάλογα με το γούστο, στο εσωτερικό μπορεί να χαραχτούν τα καθιερωμένα ή κάποιο κείμενο, μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της γραμματοσειράς, ώστε να προκύψει αισθητικά το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιόλογα κοσμηματοπωλεία, να κάνετε έρευνα αγοράς online ή να απευθυνθείτε σε εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας.

Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τα καράτια, το μέγεθος των βερών, το είδος του μετάλλου και την ιδιαίτερη χάραξη ή διακόσμηση. Γενικά, οι επώνυμου κατασκευαστή γαμήλιες βέρες όπως και αυτές από λευκόχρυσο είναι οι ακριβότερες. Επίσης, το διαμάντι είναι πολύτιμος λίθος που ανεβάζει το κόστος.

Δοκιμάστε τα σχέδια που σας αρέσουν περισσότερο και βεβαιωθείτε ότι, όποιο διαλέξετε θα εφαρμόζει καλά και θα είναι άνετο στο δάχτυλό σας. Καλό είναι να σας δώσουν πιστοποιητικό γνησιότητας και καθαρότητας μαζί με τις βέρες σας, ειδικά αν είναι κοσμημένες με διαμάντι.

Η ρομαντική πρόταση είναι να δεχτείτε και να φορέσετε τις βέρες της γιαγιάς ή της νονάς, εάν σας προσφερθούν!

Η μοντέρνα εκδοχή είναι να παραγγείλετε παρόμοια αλλά με πινελιές διαφορετικού σχεδίου γαμήλια δαχτυλίδια.

Με το καλό!

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.