Συναισθηματική Αξία των Προσκλητηρίων Γάμου

Ραντεβού για πρόβα νυφικού

Κλείστε το ραντεβού σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το νυφικό που σας ταιριάζει!

Ονοματεπώνυμο *
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας.
Τηλέφωνο *
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Email *
Συμπληρώστε το email σας. Το email σας δεν είναι αποδεκτό.
Σημειώσεις
 Προσκλητήρια Γάμου

Αυτός ο φάκελος, όσο ασήμαντος κι αν φαίνεται, για κάποιους έχει μεγάλη συναισθηματική αξία γιατί πάνω του έχουν αποτυπωθεί συγκινήσεις και χαρές μιας σημαντικής ημέρας. Αποτελεί το μέσο ενημέρωσης ώστε να έχετε κοντά σας την ημέρα του γάμου σας, συγγενείς και φίλους που θα χαρούν με την χαρά σας.

Αρχικά, θα πρέπει να ξεκινήσετε με την λίστα των ατόμων που θέλετε να καλέσετε. Συνήθως οι λίστες είναι δύο, μία του ζευγαριού όπου καλεί τους φίλους του και μία των γονέων όπου καλούν τους συγγενείς. Σίγουρα πρέπει να σταλούν εγκαίρως, κατά προτίμηση 4 έως 6 εβδομάδες πριν την ημέρα του γάμου σας. Μην ξεχαστείτε να ξεχωρίσετε τις προσκλήσεις, σε αυτούς που καλείτε μόνο στην εκκλησία και σε αυτούς που είναι καλεσμένοι και στην δεξίωση σας. Δείξτε μεγάλη προσοχή σε αυτό το διαχωρισμό γιατί συνηθίζεται να δημιουργούνται ανεπιθύμητες παρεξηγήσεις.

Η επιλογή του προσκλητηρίου είναι προσωπικό θέμα, αλλά μπορείτε να λάβετε υπόψη σας και τις συμβουλές των ειδικών του χώρου. Επίσης, για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε να εμπνευστείτε και να πάρετε ιδέες και από προσκλητήρια προηγούμενων γάμων αλλά επισκεφτείτε και τα ανάλογα καταστήματα, όπως το LitsaCenter, όπου θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα.

Σας προτείνουμε μικρά και λιτά κείμενα που δεν κουράζουν, χαραγμένα ανάγλυφα πάνω σε λευκό ή μπεζ χαρτί, τοποθετημένο σε φάκελο αρκετά σοβαρό για την περίσταση. Φυσικά στο φάκελο και στο πάνω μέρος του προσκλητήριου θα πρέπει να αναγράφονται με καλλιγραφικά γράμματα τα αρχικά των ονομάτων του ζευγαριού. Στο εξωτερικό του φακέλου αναγράψτε με το χέρι, με καθαρά και μεγάλα γράμματα ολόκληρο το όνομα του καλεσμένου σας στον οποίο απευθύνεται η πρόσκληση.

Να ξέρετε ότι ένα προσκλητήριο που σας εκφράζει, δημιουργεί την πρώτη εικόνα για τους καλεσμένους σας, αλλά αποτελεί και ένα αγαπημένο ενθύμιο για τα σημαντικά σας πρόσωπα,τα οποία μπορεί να το κρατήσουν για μια ολόκληρη ζωή!

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.