Ραντεβού για πρόβα νυφικού

Κλείστε το ραντεβού σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το νυφικό που σας ταιριάζει!

Ονοματεπώνυμο *
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας.
Τηλέφωνο *
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Email *
Συμπληρώστε το email σας. Το email σας δεν είναι αποδεκτό.
Σημειώσεις
 Συμβουλές μείωσης του κόστους κατά το σχεδιασμό του γάμου σας

Κέντρα δεξιώσεων

Κάνετε έρευνα αγοράς, εντοπίστε τα κατάλληλα κέντρα δεξιώσεων εξασφαλίστε τις καλύτερες προσφορές και στο τέλος να συγκρίνετε τα. Για παράδειγμα, ένας κέντρο θα πει ότι ένας μπουφές κοστίζει λιγότερα χρήματα, καθώς χρειάζεται λιγότερο προσωπικό για την εξυπηρέτηση σας, ενώ ένα άλλο μπορεί να σας πει ότι ένας μπουφές κοστίζει περισσότερα χρήματα επειδή έχει καλύτερο service. Ένα άλλο παράδειγμα είναι ότι ένα κέντρο μπορεί να έχει κρυφές χρεώσεις πέρα από τη χρέωση ανά άτομο, Πάντα να ρωτάτε τι ακριβώς περιλαμβάνεται στην τιμή και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως όλες τις χρεώσεις. Η συνεργασία με άλλα ζευγάρια που παντρεύονται στον ίδιο κέντρο, αυτό συμβαίνει κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα, μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο dj ή το ίδιο φωτογραφικό συνεργείο, όπως επίσης, και το ίδιο κατάστημα διακόσμησης, καθώς ο εξοπλισμός και το προσωπικό της εκάστοτε υπηρεσίας θα βρίσκετε συγκεντρωμένο στο ίδιο χώρο. Μπορείτε επίσης να δείτε αν υπάρχει διαφορά τιμής μεταξύ της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής, όπως και της ώρας!

Φωτογράφος

Ρωτήστε τον φωτογράφο και το συνεργείο του τι είδους φωτογραφίες θα τραβήξει, μπορείτε ακόμα να του δώσετε ή να του ρυθμίσετε της δική σας λίστα λήψεων. Με τον παραπάνω τρόπο υπάρχει η δυνατότητα να εξασφαλίσετε μικρότερες χρεώσεις με φανταστικά αποτελέσματα.

Το νυφικό σας φόρεμά

Μέσα από άπειρες επιλογές εταιριών και φορεμάτων έχετε την δυνατότητα να βρείτε και να επιλέξετε το νυφικό των ονείρων σας. Η ακριβή τιμή και η διαφήμιση των μεγάλων οίκων δεν εξασφαλίζει και την ανάλογη ποιότητα και ευχαρίστηση. Μπορείτε να βρείτε ποιοτικές νυφικές δημιουργίες οι οποίες καλύπτουν όλα τα γούστα και πορτοφόλια, όπως Constantino,Stalo Theodorou, Enzoani, κτλ σε προσιτές τιμές αποταμιεύοντας χρήματα.

 

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.