Συμμετοχή στο Wedding Seminar Show By Σχολές Gala

Ραντεβού για πρόβα νυφικού

Κλείστε το ραντεβού σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το νυφικό που σας ταιριάζει!

Ονοματεπώνυμο *
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας.
Τηλέφωνο *
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Email *
Συμπληρώστε το email σας. Το email σας δεν είναι αποδεκτό.
Σημειώσεις
 Συμμετοχή στο Wedding Seminar Show By Σχολές Gala

Με μεγάλη μας χαρά πήραμε μέρος στο Wedding Seminar Show By Σχολές Gala που πραγματοποιηθήκε στο Lucy Hotel στην παραλία Χαλκίδας. Τα νυφικά που φορέθηκαν ήταν αποκλειστικά από το καταστημά μας και από όλες τις collection μας.

Πρόκειται για ένα σημαντικό event για τους επαγγελματίες του γάμου όπου πήραν μέρος σημαντικά ονόματα του hairstyling όπως ο Στέφανος Βασιλάκης, η educator Nail Artist Μαριάνθη Τσιτσοπούλου https://instagram.com/marianthibeauty και ένας από τους κορυφαίους, make up artist και hair stylist της Ελλάδας Δημήτρης Σταματίου https://www.instagram.com/dimitris__stamatiou/?hl=el !!! 

Παρουσιάστρια η  γνωστή μουσική παραγωγός και αγαπημένη σε όλους, Μάγκυ Χαραλαμπίδου την οποία ευχαριστούμε θερμά για την όμορφη παρουσίαση της!!!

Επίσης, ευχαριστούμε τις ΣΧΟΛΕΣ GALA-ΒΙΚΥ ΚΑΜΠΟΥΡΗ , η οποία αναγνωρίζοντας την ποιότητα και την υψηλή ραπτική που προσφέρουμε μας επέλεξε για πλαισιώσουμε την εκδήλωση με τα νυφικά μας.  

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τα πανέμορφα μοντέλα μας που με την φυσική τους ομορφιά ανέδειξαν τα νυφικά μας.

Για περισσότερς πληροφορίες και φωτογραφίες επισκεφτείτε το litsacenter στο instagram. 

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.