Ψάχνετε τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα για τον γάμο σας; Par

Ραντεβού για πρόβα νυφικού

Κλείστε το ραντεβού σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το νυφικό που σας ταιριάζει!

Ονοματεπώνυμο *
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας.
Τηλέφωνο *
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Email *
Συμπληρώστε το email σας. Το email σας δεν είναι αποδεκτό.
Σημειώσεις
 Ψάχνετε τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα για τον γάμο σας;  Part ΙΙ

Ο καλύτερος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μειώσετε τα έξοδα του γάμου σας είναι να περιορίσετε τη λίστα των καλεσμένων σας. Όσο μικρότερη είναι η λίστα των καλεσμένων σας, τόσο λιγότερο θα χρειαστεί να δαπανήσετε συνολικά. Το γνωρίζω ότι η κουλτούρα μας και οι παραδόσεις μας, μας παρασύρουν σε μεγάλους γάμους, αλλά πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να οργανώνουμε μικρότερους γάμους και σύμφωνα με το budget μας.

Είναι απλά μαθηματικά. Αν έχετε 50 άτομα, αυτό σημαίνει 50 καρέκλες στο κέντρο διασκέδασης, 50 γεύματα, 50 μπομπονιέρες και εδέσματα, έτσι; Λοιπόν, αν έχετε 100 επισκέπτες πολλαπλασιάσετε αυτό το κόστος επί 2! Κάθε άτομο που προσθέτετε στη λίστα των καλεσμένων σας αυξάνει σημαντικά τα συνολικά σας έξοδα. Θέλω λοιπόν να σκεφτείτε πολύ καλά για το ποιος συμπεριλαμβάνετε στη λίστα σας!

Ένα άλλο θετικό σε μια μικρή λίστα προσκεκλημένων είναι ότι σίγουρα θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να μοιραστείτε χαρούμενες στιγμές με τον καθένα ξεχωριστά. Όσο μεγαλύτερος είναι ο γάμος, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να έχεις χρόνο για να μιλήσεις σε όλους τους καλεσμένους σου και να απολαύσεις τον γάμο σου.

Το ερώτημα που γεννιέται αυτή την στιγμή είνια το πώς να κόψετε τη λίστα των καλεσμένων σας.
Πρώτα απ 'όλα, πρέπει ο καθένας να κάνει τους καταλόγους σας "must-have". Ποιοι είναι οι άνθρωποι που πρέπει να είναι απολύτως εκεί και θα ήταν καταστροφικό να μην τους έχετε στο γάμο σας;
Συμβουλή: Θα μπορούσατε να σταματήσετε τη λίστα σας σε αυτό το σημείο και να έχετε ένα πραγματικά οικείο γάμο!!!!
 
Φυσικά, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μπορεί να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να προσκαλέσετε. Μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε έναν κατάλογο από ανθρώπους που αισθάνεστε εσείς ότι  ''πρέπει''  να προσκαλέσετε, όπως το σόι σας, οι φίλοι σας από το πανεπιστήμιο, συμφοιτητές γυμνασίου / παιδικής ηλικίας, οι συνεργάτες σας, όποιος σας προσκάλεσε το δικό του γάμο και οι φίλοι ή οι συνεργάτες των γονέων σας. Μπορείτε να δείτε πώς αυτό μπορεί γρήγορα να ξεφύγει, εεε;
Τώρα στην περίπτωση που καταλήξετε σε μια αρχική αλλά απαγορευτική λίστα για τον προϋπολογισμό σας τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες ερωτήσεις για να αρχίσετε να κόβετε από τη λίστα.
 
1. Γνωρίζουν και οι δύο αυτό το άτομο;
2. Θα είναι αυτό το άτομο μέρος του επόμενου κεφαλαίου της ζωής μας;
3. (Εάν είναι συγγενής) Έχω δει ή μίλησε σε αυτόν τον συγγενή τα τελευταία χρόνια ή έχω επαφές;
4. Απλώς προσκαλώ αυτόν τον άνθρωπο από την υποχρέωση ή το θέλω 'πραγματικά να εκεί;
 
Τέλος, υπάρχουν όπως είναι λογικό και άλλες πολλές ερωτήσεις μέσα από τις οποίες μπορείτε να φτιάξετε την λίστα σας. Θα σας πρότεινα να να κατεβάσετε από το Google Play την εφαρμογη Weddin ή να επιστεφτείτε το site https://www.weddin.gr/. Εκεί θα βρείτε χρήσιμα εργαλεία για να οργανώσετε καλύτερα την λιστα σας.

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.