Ψάχνετε τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα για τον γάμο σας;

Ραντεβού για πρόβα νυφικού

Κλείστε το ραντεβού σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το νυφικό που σας ταιριάζει!

Ονοματεπώνυμο *
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας.
Τηλέφωνο *
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Email *
Συμπληρώστε το email σας. Το email σας δεν είναι αποδεκτό.
Σημειώσεις
 Ψάχνετε τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα για τον γάμο σας;  Part Ι

Το Litsa Center με μεγάλη χαρά είναι σε θέση να δώσει ολές τις απαραίτητες συμβούλες ώστε να βοηθήσει τα υποψήφια ζευγάρια να εξοικονομήσουν χρήματα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου τους. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε όλες τις οικονομίες σας για να έχετε ένα υπέροχο γάμο. Εμείς, μπορούμε να το αποδείξουμε! Απλά διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές και θα καταλάβετε.

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές για τον προϋπολογισμό του γάμου σας για να εξοικονομήσετε χρήματα στη μεγάλη μέρα της ζωής. Ελπίζουμε να τα βρείτε χρήσιμα και ότι απορίες έχετε καλέστε μας χωρίς ενδιασμούς ώστε να σας βοηθήσουμε.

 

                                                          Δημιουργήστε έναν προϋπολογισμό και ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ!

Δημιουργήστε τον προϋπολογισμό του γάμου σας με βάση την προσωπική σας οικονομική κατάσταση και στη συνέχεια να βρείτε έναν τρόπο να τον τηρήσετε χωρίς να παρασύρεστε από τις προσκλήσεις και τις παγίδες κατά την διάρκεια της έρευνας αγοράς.

Πριν επισκεφτείτε ένα κατάστημα ή ακόμη και να κλείσετε κάποιο ραντεβού για το νυφικό σας, θα πρέπει να καθίσετε και να υπολογίσετε με ακρίβεια τις οικονομικές σας δυνατοτητές. Λύσεις υπάρχουν για όλα τα πορτοφόλια, αρκεί να συνεργαστήτε με τους κατάλληλους επαγγελματίες.

Πιστέψτε με σε αυτό! Ο μόνος τρόπος που μπορείτε να επιμείνετε σε έναν προϋπολογισμό είναι να βεβαιωθείτε ότι ορίσατε ένα πριν ξεκινήσετε να ξοδεύετε.

Προτού ξεκινήσετε, ίσως θελήσετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.costofwedding.com/ για να δείτε παραδείγματα για το τι είναι η μέση δαπάνη του γάμου. Προσοχή!!! Αυτό το site αναφέρεται για άλλες χώρες και περιοχές. Όμως μπορείτε να πάρετε σημαντικές ιδέες για το πως διαμορφώνεται ένας ρεαλιστικός προϋπολογισμός. Επίσης μία σημαντική εφαρμογή που σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε είναι η https://www.weddin.gr/, όπου το Litsa Center έχει την χαρά να είναι επίσημος συνεργάτης.Πραγματικά θα σας λυσει τα χέρια.

Φυσικά, υπάρχουν μερικές ερωτήσεις που πρέπει να αναρωτηθείτε πριν αρχίσετε να μιλάτε για τον προϋπολογισμό.Αποφασίστε τι είδος γάμου θέλετε; Μια μικρή και σε στενό οικογενειακό κύκλο τελετή; Μια μεγάλη γιορτή μεπολούς καλεσμένους; Ο τύπος του γάμου που θέλετε να έχετε, θα επηρεάσει την επαγγελματική σας ζωή  με οικονομικές συνέπειες μέχρι να πραγματοποιηθεί; 

Δημιουργώντας ενα σχέδιο δράσης.
Μόλις υπολογίσετε τα ποσά που η οικογένειά σας συνεισφέρει ή όχι, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις προσωπικές σας αποταμιεύσεις και τον μηνιαίο προϋπολογισμό της καθημερινή σας ζωή. Προσδιορίστε πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε κατά τη διάρκεια της μήνα ώστε να βάζετε στην άκρη για τον γάμο σας.

Αφού υπολογίσετε το συνολικό ποσό του προϋπολογισμού, τότε είστε σε καλό δρόμο για να αρχίσετε να λαμβάνετε αποφάσεις και να καταθέτετε προκαταβολές.

Μείνετε προσηλωμένοι στον Budget που ορίσατε.
Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε είναι να αρχίσεται να ξοδεύετε πριν μάθετε πόσα για να ξοδέψετε. Αυτός είναι ένας σχεδόν εγγυημένος τρόπος να υπερβείτε τις δυνατότητες σας! Όταν πρόκειται για το budget του γάμου σας, ο κανόνας είναι να μην ξοδεψετε περισσότερα από όσα έχετε. Απλό στη θεωρία, πιο δύσκολο στην πράξη.

Κάνε ότι είναι δυνατόν ώστε να αποφύγετε το πλύσιμό του εγκέφαλου από site όπως το Pinterest και να επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς.

Τέλος, η έρευνα αγοράς και η επιλογή των κατάλληλων καταστημάτων τους είδους, οπώς το https://www.happy-moment.gr/ , θα αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Και αν όλα τα άλλα αποτύχουν, επιστρέψτε εδώ στο Litsa Center για φανταστικές εμπνεύσεις γάμου.

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.