Επιλέξτε το σωστό νυφικό για εσάς

Ραντεβού για πρόβα νυφικού

Κλείστε το ραντεβού σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το νυφικό που σας ταιριάζει!

Ονοματεπώνυμο *
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας.
Τηλέφωνο *
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Email *
Συμπληρώστε το email σας. Το email σας δεν είναι αποδεκτό.
Σημειώσεις
 Επιλέξτε το σωστό νυφικό

Αρχικά κοιτάξου στον καθρέφτη με ειλικρίνεια, διότι το μυστικό της επιτυχίας είναι στο να εστιάσεις τι θέλεις να κρύψεις, όπως ατέλειες και από την άλλη τι θες να δείξεις, εάν δηλαδή έχεις ένα εντυπωσιακό στήθος ή καλογυμνασμένο σώμα. Σου προτείνουμε να είσαι απόλυτα αντικειμενική με τον εαυτό σου, έτσι ώστε η ανεύρεση του σωστού νυφικού να είναι ευκολότερη και τελικά να κάνεις την καλύτερη επιλογή για την ημέρα των ονείρων σου.

Από πλευράς χρώματος τα νυφικά δεν χρειάζεται να είναι κλασσικά: υπάρχει επίσης το ιβουαρ και το κρεμ που θα προτείναμε σε γυναίκες με σκούρα επιδερμίδα, ενώ τα πιο έντονα παστέλ ταιριάζουν στις περισσότερες νύφες.

Θα μπορούσατε να δεχθείτε την βοήθεια κάποιου επαγγελματία του είδους, όπως την κ. Λίτσα και την Άννα του LitsaCenter, όπου μπορούν να σας κατατοπίσουν, ώστε να επιλέξετε τα καλύτερα νυφικά φορέματα για το στυλ σας, το γάμο σας και το σώμα σας.

Το μεγαλύτερο λάθος είναι ότι οι υποψήφιες νύφες δοκιμάζουν πολλά φορέματα, με αποτέλεσμα να χάνονται και να μπερδεύονται μέσα στα δεκάδες νυφικά που τους παρουσιάζονται. Με την μεγάλη μας εμπειρία στην πώληση νυφικών, σας συμβουλεύουμε να μην δοκιμάζετε πολλά: Πέντε με εφτά σε κάθε κατάστημα που επισκέπτεστε είναι ένας ικανοποιητικός αριθμός, ώστε αργότερα να καταλήξετε με ευκολία και ακρίβεια στην σωστότερη επιλογή για εσάς. Τα περισσότερα θα σε κουράσουν και είναι άσκοπα.

Μην ξεχνάτε ότι το νυφικό είναι καθαρά προσωπική σου επιλογή, ακολουθεί τις δικές σου επιθυμίες, τα δικά σου χαρακτηριστικά, που σκοπό έχει να κολακεύσει εσένα και το σώμα σου. Να είστε σίγουρες ότι είναι η καλύτερη επιλογή που θα λατρέψεις, θα σε κάνει να λάμπεις, και μετά από χρόνια κοιτάζοντας τις φωτογραφίες, ο γάμος σου θα αποτελεί μια υπέροχη και γλυκιά ανάμνηση.

Τέλος, η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να ακούτε πολλές γνώμες! Ναι, Ναι, το γνωρίζουμε ότι το στενό περιβάλλον θα προσπαθήσει να σας επηρεάσει, κυρίως άθελα του, αλλά αυτός ο γάμος είναι δικός σας, και πρέπει ΕΣΕΙΣ να αποφασίσετε και όχι οι άλλοι.

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.