Ραντεβού για πρόβα νυφικού

Κλείστε το ραντεβού σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το νυφικό που σας ταιριάζει!

Ονοματεπώνυμο *
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας.
Τηλέφωνο *
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Email *
Συμπληρώστε το email σας. Το email σας δεν είναι αποδεκτό.
Σημειώσεις
 Covid-19 & Γάμοι Το Καλοκαίρι 2020

Η πανδημία του κορονοιού φέρνει πολλές αλλαγές στον τρόπο που είχαν προγραμματίσει τα ζευγάρια να κάνουν τον γάμο τους και τη γαμήλια δεξίωση καθώς και τις βαπτίσεις. Στους γάμους του καλοκαιριού θα υπάρχουν πολλά αντισηπτικά και ο αριθμός των καλεσμένων θα είναι περιορισμένος. Οι γάμοι των ζευγαριών από το εξωτερικό ακυρώθηκαν, εκείνοι που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν σε νησιά άλλαξαν χρόνο και τόπο διοργάνωσης, ενώ οι γάμοι Μαΐου και Ιουνίου αναβλήθηκαν για αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

"Ξεχνάμε τους γάμους των 800 ατόμων. Θα έχουμε νέους κανόνες στους γάμους. Τα τραπέζια στη δεξίωση θα έχουν αποστάσεις, οι μόνοι που θα φιλιούνται στους γάμους είναι οι νεόνυμφοι. Τα φιλιά δεν θα δίνονται, θα υπάρχουν αντισηπτικά σε όλα τα τραπέζια, έξω από την εκκλησία θα είναι το πιο hot trend και το κομμάτι του χορού θα αλλάξει αρκετά δεν θα χορεύουμε όπως χορεύαμε", αναφέρουν διοργανωτές γαμήλιων δεξιώσεων.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι οι αποστάσεις πρέπει να τηρούνται παντού και στον μπουφέ. Οι καλεσμένοι θα παίρνουν το πιάτο τους και για να μην υπάρχει η διαδικασία της λαβίδας, θα μπορούσε να υπάρχει άτομο στο μπουφέ για να σερβίρει τον κόσμο, με γάντια και αντισηπτικό.

Με αποστάσεις και κυρίως σε εξωτερικούς χώρους η τέλεση των μυστηρίων

«Κανείς δεν επιθυμεί να τελούνται τα μυστήρια κεκλεισμένων των θυρών. Επειδή όμως πρέπει να αποφευχθεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού πρέπει ακόμη και εντός εκκλησίας να τηρούνται αποστάσεις. Συνήθως το καλοκαίρι κυρίως οι γάμοι πραγματοποιούνται στον εξωτερικό χώρο του ναού. Αυτό θα είναι ακόμη πιο έντονο το φετινό καλοκαίρι» αναφέρει και προσθέτει:

«Σαφώς και οι κληρικοί θα ζητάμε από τον κόσμο πριν ξεκινήσει το μυστήριο να τηρεί αποστάσεις, να αραιώσει ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός ενώ μπορεί να μπει και όριο στον αριθμό των καλεσμένων».

                                                                                                                                                                                    Πηγή : www.newsbeast.gr/

Κανένας γάμος ή βάπτιση δεν χρειάζεται να ακυρωθεί

Όλα φτιάχνουν και όλα διορθώνονται. Ο γάμος όπως και η βάπτιση θα γίνει. Το μόνο που ίσως χρειαστεί να αλλάξει είναι η ημερομηνία.

Μιλήστε αρχικά με τους επαγγελματίες που έχετε αποφασίσει να συνεργαστείτε και δείτε ποιες είναι οι διαθέσιμες ημερομηνίες. Όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου θα θέλουν να σας βοηθήσουν σε αυτό. Βρείτε μία εναλλακτική ημερομηνία ακόμα και αν είναι καθημερινή να την έχετε σαν back up μέχρι να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Αν αποφασίσετε να αλλάξετε ημερομηνία αυτόματα θα έχετε την αμέσως επόμενη διαθέσιμη έτοιμη. Μπορείτε να ζητήσετε 3-4 εναλλακτικες ημερομηνίες από τους επαγγελματίες για να μπορέσετε να τους συνδυάσετε και όχι μία ημερομηνία κάθε φορά, κάτι που μπορεί να σας γεμίσει με αγωνία σαν διαδικασία.

Οπότε όχι πανικός και βιαστικές κινήσεις.

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.